آنچه آن را مانع و مشکل می‌دانیم

روزی مردی مشغول تماشای پروانه‌ای بود که برای بیرون آمدن از سوراخ ریز پیله‌اش، تقلّا می­کرد. مرد دلش به حال پروانه سوخت و تصمیم گرفت که به او کمک کند؛ بنابراین سوراخ پیله را گشاد کرد و پروانه به راحتی از پیله خارج شد؛ امّا آن پروانه، هرگز قادر به پرواز کردن نشد و تا پایان عمر مانند یک کرم خاکی خزید!!

در این داستان، محدودیت پیله که آن مرد، آن را یک مانع برای پروانه می‌دانست، موهبتی بود که خداوند در پاسخ به درخواست پروازِ پروانه، به او عطا کرده بود؛ زیرا تقلّای پروانه برای خارج شدن از سوراخ ریز، باعث ترشّح مایعی از بدنش می‌شد که به او امکان پرواز می‌داد. بنابراین چیزهایی که ما محدودیّت، مشکل یا مانع می‌پنداریم و ترجیح می‌دادیم هرگز آن‌ها را تجربه نکنیم، موهبت‌هایی برای بالا بردن استعدادهای ما هستند تا مانند آن پروانه مجبور نشویم که به جای پرواز با بال­هایمان، بقیه­ ی عمر را بر روی زمین بخزیم و فلج بودن را تجربه کنیم.

 این مأموریت ناخواسته، تمام آن چیزی است که ما آن را مشکل می‌پنداریم. گاهی به مواردی برخورد می‌کنیم که کنترل و درک شرایط برای ما سخت شده و ناامید و بی انگیزه می­شویم؛ پس گِله و شکایت می­کنیم. در حالی که شرایط موجود، مسیری است در راه رشد و تکامل ما. در این جاست که خداوند، به افراد صبور، وعده­ ی پاداش داده است. افرادی که به خداوند توکّل می­کنند و به غیب (چیزی که نمی­بینند) ایمان دارند. باید باور داشته باشیم که تمام مسائل، راه ­حل دارند. برگردیم به چندین سال قبل که مردم بسیاری از شهرها و روستاها به خاطر طاعون، سل، وبا …می­ مردند. امّا الان آثاری از این بیماری­ها را نمی­بینیم. مسئله­ ی گرسنگی در جهان نسبت به صد سال پیش، هزاران برابر بهتر شده است. یا واکسن­ هایی از خود بیماری ساخته شد. وقتی باور داشته باشیم که راه­ حل مسائل، ساده است، خیلی راحت آن راه­ حل را پیدا می­کنیم. ما با حل کردن مسائل زندگی به اعتماد به نفس و عزّت نفس می­رسیم و احساس قدرت می­کنیم. ما در دنیایِ دو قطبی زندگی می­کنیم: سرد وگرم؛ شیرین و تلخ؛ جنگ و صلح؛ عشق و نفرت و… . پس، تفاوت­ها باعث می­شوندکه خواسته­ های ما، شکل بگیرند. وقتی ما به یک تضاد بر می­خوریم، تازه، خواسته­ هایمان شکل می­گیرند. وقتی که همیشه غذای خوشمزه جلوی شما بگذارند نمی­فهمید که غذای بدمزه هم وجود دارد. وقتی به تضادی بر می­خورید خواسته­ ای در شما شکل می­گیرد و خواسته­ ی شما، به کائنات فرستاده می­شود. این به شما بستگی دارد که به خواسته­ هایتان فکر کنید یا به عدم خواسته. در تمام ابعاد، جهان در حال گسترش است؛ از گونه ­های گیاهی گرفته تا سیّارات و کهکشان­ ها. این خاصیت جهان است. خواسته­ ها باعث گسترش جهان می­شوند. وقتی خواسته ­ای در ما به وجود می­ آید، جهان به خواسته­ های ما جواب می­دهد. یکی از خواسته­ ها­ی نسل قبلی ما این بود که از راه دور با دوستانشان ارتباط برقرار کنند. این خواسته باعث شد، تلفن و بعد موبایل و اینترنت ساخته شد. این خواسته­ ها باعث پیشرفت جهان می­شود. وقتی ما به یک تضاد بر می­خوریم این کار جهان، اشتباه نیست؛ بلکه می­فهیم که چه می­خواهیم. وقتی به مسئله و مشکل بر می­خوریم خواسته­ های خودمان را می­شناسیم. پس این تضادها با ما دوست هستند و باعث پیشرفت ما می­شوند. مسائل و مشکلات را دشمن خودمان حساب نکنیم و آن­ها را نفرین خدا به شمار نیاوریم. بهتر است بدانیم که این مسائل، چیزهایی هستند که باید باشند تا دقیقاً بدانیم که چه نوع زندگی را  می­خواهیم. امّا نقص ما از اینجا ناشی می­شود که وقتی افراد به تضاد بر می­خورند، به جای اینکه

خواسته هایشان را مشخص و به آن­ها  توجه کنند، بیشتر به خود مشکل توجه می­کنند و دام آنها گرفتار می مانند.

برگرفته از کتاب فیزیکی پول یا ثروت نویسنده هاجر حاجتمند

کتابهای به چاپ رسیده

کتاب خودباوری و انگیزه‌ی پایدار؛ نویسنده ( هاجر حاجتمند)

کتاب موفقیت یا خوشبختی؛ نویسنده (هاجر حاجتمند)

کتاب پول یا ثروت؛ نویسنده ( هاجر حاجتمند)

کتاب روانشناسی پول و ثروت نویسنده (هاجر حاجتمند)

کتاب خودت را دوباره بساز نویسنده (هاجر حاجتمند)

 نمونه کتابهای الکترونیکی با ۵۰درصد تخفیف در سایت موجود میباشد

اشتراک گذاری:

طراح سایت

عضویت در خبرنامه

درخبرنامه ما عضو شوید

لورم ایپسوم متن ساختــگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیــک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط در تلگرام تماس با ما