افراد موفق چطور می‌اندیشند؟!

افراد موفّق، نسبت به آینده، دید واضحی دارند. شفاف سازی، موتور متحرّک موفقیّت است. زندگی ما، همیشه در حال تغییر است. زندگی ما یا بهتر می­شود یا بدتر. این به خود ما بستگی دارد که خود رادرکدام جهت قرار دهیم. زنان و مردان موفّق نسبت به آینده، دید واضح و روشنی دارند و می دانند، می­خواهند تا کجا پیش بروند. اولین عامل اینکه بعضی­ ها عملکرد ضعیف­ تری از حدّ معمول دارند، این است که نسبت به زندگی، گیج و بی­ هدف هستند. هیچ ایده و تفکّری نسبت به گذشته، حال و آینده ندارند. مثل کسی که بدون نقشه و هدف در جاده، رانندگی می­کند و با دیدن تابلوهای کنار جاده، گیج می­شود و نمی داند که به کدام سمت برود. ولی افراد موفّق، همانند تیرِ رها شده از کمان، دقیقاً می­دانند از کجا شروع کردند وتا کجا باید با سرعت و بدون توقف بروند. پس همیشه سعی کنید مثل یک کمان دار حرفه ­ای، دقیق، جدّی، پرقدرت و با سرعت به سوی هدف نشانه بروید و شلیک کنید. خیلی از افراد در زندگی، خواب آلود و گیج هستند. افراد بزرگ ­منش به آینده می­ اندیشند. در صورتی که افراد معمولی، اهمیّتی به این موضوع نمی­دهند و بیشتر به دنبال خوشی­ های کوتاه مدّت می­روند. دوست دارند که  زودتر به خانه برگردنند و برنامه ­های تلویزیون را ببینند وخستگی دَرکنند. فقط به فکر زندگی همین امروزشان هستند.

انسان­های کوچک، پشت سر دیگران صحبت می­کنند؛ انسان­های متوسط درباره چیزها سخن می­گویند، و انسان­های بزرگ در مورد ایده­ ها سخن می­گویند.

حق انتخاب برای همه­ ی ما وجود دارد. فقط، خودمان برای پیشرفت شخصی خود اقدام می­کنیم. پس همه باید برای خودمان یک مأموریت تعیین کنیم وآن را به انجام برسانیم. گوته (فیلسوف آلمانی) می­گوید: انسان می­تواند در تنهایی هر خصوصیتی در خودش پرورش بدهد به جز شخصیت؛ شخصیتِ ما، برای پرورش، نیازمند حضور در جامعه است. جایی که در آن با انواع  مشکلات، روبرو می­شویم.  در آنجا ما با احتمال  شکست، ناکامی،  طرد شدن، باختن، ناامیدی،  مورد تمسخر قرار گرفتن، فقر و تنگ دستی، دست و پنجه نرم می­کنیم.

همه­ ی افراد موفّق جهان، در وجود خود ترس دارند؛ امّا با وجود ترس، باز هم اقدام به انجام کارهای مورد نظر خود می­کنند. نباید به ترس­ها اجازه دهیم که محدوده­ای برای ما تعیین کنند. افراد ناموفّق به همه ­ی عواملی که باعث شکست می­شوند فکر می­کنند و به خاطر ترس­ هایشان، هیچ­وقت شروع نمی­کنند. همه­ ی افرادِ ناموفّق،  می­گویند: نمی­دانم که این کار جواب می­دهد یا نه! و خود را در دام سؤالات  «امّا»، «اگر»، «ولی» گرفتار می­کنند. امّا افراد موفّق می­گویند: چطور! ذهن خود را روی این سؤال متمرکز کرده و راهی برای انجام آن پیدا می­ کنند.

برگرفته ازکتاب فیزیکی خودباوری و انگیزه‌ی پایدار نویسنده هاجر حاجتمند

کتابهای به چاپ رسیده

کتاب خودباوری و انگیزه‌ی پایدار؛ نویسنده ( هاجر حاجتمند)

کتاب موفقیت یا خوشبختی؛ نویسنده (هاجر حاجتمند)

کتاب پول یا ثروت؛ نویسنده ( هاجر حاجتمند)

کتاب روانشناسی پول و ثروت نویسنده (هاجر حاجتمند)

کتاب خودت را دوباره بساز نویسنده (هاجر حاجتمند)

 نمونه کتابهای الکترونیکی با ۵۰درصد تخفیف در سایت موجود میباشد

اشتراک گذاری:

طراح سایت

عضویت در خبرنامه

درخبرنامه ما عضو شوید

لورم ایپسوم متن ساختــگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیــک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط در تلگرام تماس با ما