خود و دیگران را به گونه­ ای مدیریّت کنید تا بهترین عملکرد را به دست آورید.

 روانشناسان، مدیریّت و درک درونی از خود را بزرگ­ترین پیشرفت در زمینه ­ی شناسایی پتانسل­ های ذهن بشر می­دانند. این موضوع، صدها سال فلسفه و روانشناسی را در یک مفهوم کوتاه، خلاصه کرده است و هر کس بتواند این مفهوم را درک کند زندگی وی به طور کلّی دگرگون خواهد شد. البتّه، رسیدن به این درک، کار ساده­ای نیست؛ امّا در صورت وجود اشتیاق لازم و تلاش کافی، می­توان به آن دست پیدا کرد.

واینکه : خود و دیگران را به گونه­ ای مدیریّت کنید تا بهترین عملکرد به دست آید»

دنیای علم، ثابت کرده است که با افزایش ارتباط و اتّصال سلول­های عصبی به یکدیگر، توانایی ­های مضاعفی در اختیار ما قرار داده می­شود. اسکن­های مغزی نشان داده­ اند، حتّی زمانی که انسان­ها در خواب به سر می­برند یا در حال استراحت هستند، باز هم فعّالیّت­ هایی از جانب مغز صورت می­گیرد. مغز ما مدام در حال پردازش است تا فکرها و تصویرهای ذهنی ما را تکمیل کند. امّا یکی از مهمّ­ترین اصول در زندگی، مبارزه با باورهای محدود کننده است. اگر خوب توجّه کنید می­بینید همه­ ی ما بازیچه­ ی ذهن و باورهای محدودکننده­ی خودمان هستیم. باورهایی که نسبت به خودمان داریم و آن‌ها را به خودمان گوشزد می­کنیم تا عقب بمانیم. در این حالت، ذهن ما همچون سربازی که برای فرار از مسئولیّت، به انگشت خود شلیک می­کند تا معاف از رزم شود.

 با همین باورهای محدودکننده، خودمان را عقب نگه می­داریم و باور داریم که در زمینه­ هایی دچار محدودیّت هستیم. امّا در واقعیّت، اصلاً این طور نیست. انسان­هایی که توانسته­ اند پتانسیل­ های خود را فعّال کنند، از نظر ما انسان­های غیر معمول هستند. امّا باید دانست که همه­ ی

پیشرفت­های ما که در عملکردهای خارجی نمود پیدا می­کنند از پیشرفت در درک درونی، آغاز می‌شوند. وقتی اعتقاد و باورهایی که نسبت به خود داریم از داخل تغییر می­کند زندگی واقعی شروع به تغییر خواهد کرد.

دانشمندانِ دانشگاه «استنفورد» به این نتیجه رسیدند که بر اساس آمار تحقیقاتی، بسیاری از مردم، فقط حدود ۲٪ از پتانسیل درونی و ذهنی خودشان را به کار می­گیرند. این در حالی است که پتانسیل­های بسیار زیادی دارند، ولی آن را برای روز مبادا؛ کنارگذاشته­ اند!

 از سویی دیگر، اکثر باورهای محدودکننده­ای که نسبت به خودمان داریم در واقع، وجود خارجی ندارند. برای روشن شدن موضوع، این را در نظر بگیرید اگر از یک فرد بزرگسال بخواهید که یک ساز موسیقی را بنوازد، معمولاً او نمی­ پذیرد و می­­گوید که: تا حالا این کار را انجام

نداده­ ام؛ ولی اگر همین درخواست را از یک کودک بخواهید، او با اشتیاق بسیار، دعوت شما را قبول می­کند. پس ما بزرگ­ترها، به شدّت باورهای محدود کننده­ای داریم؛ امّا اکثر کودکان این طور نیستند.

برگرفته از کتاب فیزیکی خودباوری و انگیزه‌ی پایدار نویسنده هاجر حاجتمند

کتابهای به چاپ رسیده

کتاب خودباوری و انگیزه‌ی پایدار؛ نویسنده ( هاجر حاجتمند)

کتاب موفقیت یا خوشبختی؛ نویسنده (هاجر حاجتمند)

کتاب پول یا ثروت؛ نویسنده ( هاجر حاجتمند)

کتاب روانشناسی پول و ثروت نویسنده (هاجر حاجتمند)

کتاب خودت را دوباره بساز نویسنده (هاجر حاجتمند)

 نمونه کتابهای الکترونیکی با ۵۰درصد تخفیف در سایت موجود میباشد

اشتراک گذاری:

طراح سایت

عضویت در خبرنامه

درخبرنامه ما عضو شوید

لورم ایپسوم متن ساختــگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیــک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط در تلگرام تماس با ما