«نورون‌های آیینه‌ای از مهم ترین اکتشافات اخیر»

 دانشمندان معتقدند که نورون­‌های آینه‌­ای از مهمّ­ترین اکتشافات اخیر در زمینه­‌ی عصب شناسی بوده است. سیستم نورون­های آیینه­‌‌ای به ما این امکان را می­دهد که صرفاً با مشاهده­‌ی رفتار دیگران، یاد بگیریم مقاصد افراد را بفهمیم و به طور ناخودآگاه، آن­ها را درک کنیم. خنده­‌ی یک فرد، موجب خنده­‌ی فرد دیگری می­شود؛ یک صورت اخمو، سبب اخم طرف مقابل می­شود. ما به طور ناخودآگاه، رفتار دیگران را تقلید می‌کنیم. به اهمیّت این موضوع، واقف باشید؛ چراکه شما به مرور، شبیه افراد دور و برتان خواهید شد.

مواظب باشید که اهدافتان را برای چه کسی مطرح می­کنید. بعضی از افراد، حتّی برای خودشان هم انرژی ندارند و می­خواهند شما را منصرف کنند. چون خودشان تمایل به پیشرفت ندارند و با بهانه­‌های جور وا جور می­خواهند شما را قانع کنند تا شما در سطح آن­ها باقی بمانید. در اینجا یاد داستان خرچنگ­هایی افتادم که شکار آن­ها خیلی سخت است و نمی­شود با تله­‌های معمولی آن­ها را شکار کرد؛ ولی صیّادان، روشی ابداع کرده­‌اند که می­توانند روزانه، هزاران خرچنگ را شکار کنند. آن­ها برای تله، قفس‌ه­ای آهنی که یک سوراخ در بالای آن است، درست می­کنند. طعمه را توی قفس می‌گذارند و قفس را داخل آب، رها می­کنند. یک خرچنگ از راه می­رسد و وارد قفس می­شود و شروع می­کند به خوردن طعمه. به مرور، خرچنگ­های بیشتری از راه می­رسند و به جمع آن­ها اضافه می­شوند. خرچنگ­ها به راحتی می­توانند از قفس خارج شوند؛

ولی هر وقت که یکی از آن­ها تصمیم می‌گیرد از قفس خارج شود، خرچنگ­های دیگر، او را به پایین می­کشند و اگر بخواهد دوباره تلاش کند به او حمله می­کنند و چنگالهایش را می­کَنَند تا نتواند بالا برود. پس بسیاری از خرچنگ‌ها در قفس، باقی می­مانند.

انسان­ها از نیروی فیزیکی برای پایین ­کشیدن شما استفاده نمی­کنند؛ زبان آن­ها خیلی مؤثرتر از چنگال­های خرچنگ است. در دل شما شکّ و تردید می‌اندازند؛ شما را مسخره و یا تحقیرتان می­کنند.

 ولی چرا بعضی وقت­ها نزدیکان ما وکسانی که ما را دوست دارند می‌خواهند ما را ناامید کنند؟ چون خودشان جرأت و شهامت ندارند و اگر شما فرد موفّقی باشید آن­ها احساس کمبود می­کنند و از اینکه دست به کار نشده­ا‌ند احساس کوتاهی و حقارت به آن­ها دست می­دهد. کاری که شما انجام داده­‌اید، در ذهن آن­ها نمی­گنجد. پس مواظب آدم­های اطراف خود باشید.

برای همین باید آدم­های اطراف شما افراد موفّقی باشند. افراد موفّق، دوست دارند که با پیشرفت خود، اطرافیان آن­ها هم رشد کنند. انسان­های دور و برِ ما می­توانند تأثیرات مثبت یا منفی بر روی ما بگذارند. مغز ما به طور اتوماتیک، نظر و رفتار دیگران را در تصمیمات خود اثر می­دهد. فقط کافی است که با آن افراد باشید و حتی به آن­ها فکر کنید.

برگرفته از کتاب فیزیکی خودباوری و انگیزه‌ی پایدار نویسنده (هاجر حاجتمند)

کتابهای به چاپ رسیده

کتاب خودباوری و انگیزه‌ی پایدار؛ نویسنده ( هاجر حاجتمند)

کتاب موفقیت یا خوشبختی؛ نویسنده (هاجر حاجتمند)

کتاب پول یا ثروت؛ نویسنده ( هاجر حاجتمند)

کتاب روانشناسی پول و ثروت نویسنده (هاجر حاجتمند)

کتاب خودت را دوباره بساز نویسنده (هاجر حاجتمند)

 نمونه کتابهای الکترونیکی با ۵۰درصد تخفیف در سایت موجود میباشد

اشتراک گذاری:

طراح سایت

عضویت در خبرنامه

درخبرنامه ما عضو شوید

لورم ایپسوم متن ساختــگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیــک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط در تلگرام تماس با ما